att sätta igång

Nu MÅSTE jag sätta igång. Men att resa sig från stolen, gå in i mörkrummet, starta lamporna och fixa och trixa fram rätt ljusstyrka (på rödlamporna), sätta i proppen i vattenbadet, sätta igång kranen i vattenbadet, ta bort alla fix/framkallning/avbrytnings-vätske-lock, välja ut de bilder om skall framkallas, göra provlappar, ta tid, skölja, torka, göra om, göra rätt, det är rätt jobbigt. Saknar fortfarande Krister, det känns inte lika meningsfullt när han inte är här och säger att analogt foto är det bästa som finns, nu är dte bara jag som tycker det. Lite smått deprimerande.

Kommentarer
Postat av: nettan

Agneta brukar vara ganska positiv till analogt foto också, iallafall förut. När jag var i mörkrummet i drygt sex-sju timmar varje dag i en hel vecka pratade hon om det som om det vore något storartat. Vilket det också är, får jag väl säga. Fast det är klart, hennes syn på analogt foto är nog inte densamma som Kristers.



Hursomhelst, kände bara en otrolig saknad av mörkrummet när jag läste ditt inlägg, haha.

2008-11-04 @ 18:01:08
URL: http://thehymnforthecigarettes.blogspot.com
Postat av: nettan

Haha, jag visste inte att hennes man kom från Gotland, det har hon nog aldrig sagt, och hon brukade prata om honom ganska ofta ändå. Du får bygga om ditt badrum till ett mörkrum efter att du slutat! Jag har sagt ända sen jag slutade att jag skulle ha ett mörkrum i vår källare, men det har fortfarande inte blivit av. Om man ändå hade lite ordentligt med pengar bara ^_^

2008-11-05 @ 19:31:25
URL: http://thehymnforthecigarettes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0