nurå

Nu skall jag ta tag i mig själv och klä på mig nåt fint, så skall vi gå ut och se visby i dagsljus! Jaaa!

Dagen som började för sent.


(Bild från en gång för längesen då jag hade fint hår och hälsade på i visby)

Jag hittade ingen kamerasladd för tydligen är stället där sladdar förvaras i det här huset flyttat och ingen har talat om för mig var sladdarna numera ligger. Jag tyckte det var onödigt att ta med min egna kamerasladd för det finns typ fem miljarder här, men tji fick jag.

Nu sitter jag med gabbe bredvid mig, spelandes på sin mobil, och sara på madrassen på golvet, skrivandes sms. Det känns underbart. Imorgon skall jag fråga var sladdarna finns, och då kanske dte blir något fint litet blogginlägg med bilder och förklaringar över vår underbara dag vi hade idag (haha, nu blir ni nyfikna va? Kom tillbaks imorgon så!), och på lördag skall vi vara i stockholm hela dagen så på kvällen eller söndagen blir det nog ett ännu roligare inlägg. Plus att jag skall visa sara visby i dagsljus imorgon, så det blir skoj! Och så skall vi på konsert, på krogen och på fest. Mmmm, vilken fin dag imorgon kommer bli. Nu skall jag sova bredvid min underbara och så skall vi gå upp kl tolv. Duktiga oss. PUSS!

Onsdagen då citronerna föll

Andra dagen på ön (för sara) avklarad. Vi var på hedbergs och myste med kladdkaka, ananaskaka, te och juice. Sen bara gick vi, och så råkade vi gå förbi Roxy (folkets bio) där en film skulle börja om fem minuter för femtio kronor, så vi slog till och satte oss i salongen där jag tillbringat så många roxykvällar på min högstadietid. Längesen nu...

Filmen hette i alla fall Citronlunden och handlade om en palestinsk kvinna som blev trackad av Israels försvarsminister, kortfattat. Kvinnan som heter Salma har en citronlund som hon ärvt efter sin pappa, och den ligger precis vid gränsen till israels del av det heliga landet. Helt plötsligt flyttar försvarsministern in på andra sidan stängslet, och han och hans militärer anser att citronlunden är ett hot mot hans säkerhet, så de beslutar att hugga ner de gamla, vackra träden. Salma blir såklart sjukt arg och ledsen, för dels är träden emotionellt viktiga då hennes pappa som planterade dem är död, hennes man är död och hennes barn har flyttat hemifrån, träden är det enda hon har kvar, och de är även hennes enda inkomst. VÄLDIGT bra film, se den!


glada tjejer

roxy roxy roxy chicks

sen gick vi till max och köpte detta, för hutlösa 48 kr! (en liten pommes frites, en mellan-pommes frites, en mellancola) DÅLIGT.

sara fick en låååång

det är något med oss och skyltar...

Sen gick vi till kollektivet och segade, spelade kort och lallade runt. Sen gick vi hem och sov. Nu skall vi göra stan när sara har slutat vara galen och sminkar sig innan hon duschar (hihi)!

PUSS

going out

Nu skall jag snart göra det jag bävat för i några timmar. Gå ut. Det regnar, och det blåser. Helt sjukt mycket. Jag vill INTE. Usch. Men sen kommer jag fram till kollektivet, och då byter jag byxor, sen hänger jag där ett tag, sen går jag till bussen, och sen åker jag till gabbe jaaa! Måste skaffa cancerpinnar först dock. Ah. PUSS

ont i min mage

Varje gång jag får mensvärk, vilket är hyfsat regelbundet en gång i månaden, alltså rätt ofta, tänker jag att jag aldrig har haft så ont i hela mitt liv. Jag ligger i fosterställning och ropar åt mamma eller vem som helst som är i närheten att ge mig vad som helst, knark, piller, vetekudde, te, vad som helst för att lätta smärtan.

Det känns som kramp i magen, men jag vet inte riktigt vad det egentligen är. Det spelar ingen roll, det är det mest fruktansvärda jag vet. Jag hatar det, och det får mig att göra dumma saker, som t ex inte följa med gabbe till alva. Bussen gick bara till hemse och just då låg jag och kved, och tanken på att gå en halv mil med mensvärk kändes inte såå tilltalande. Nu är bussen framme i hemse, och nu är min mensvärk nästan helt borta. Värt. Kunde ju följt med liksom. Fan också. Stackars stackars gabbe som får gå den där halvmilen själv. Jag är så jävla elak, men man gör som sagt dumma saker när man har ont. Jag kan inte hjälpa det.

När jag har mensvärk skulle jag kunna skada andra människor om det innebar att min smärta försvann. Nu är ju inte det något jag i verkligheten skulle göra, för jag vet att det inte skulle hjälpa, och överjaget säger åt mig att jag inte kan skada andra. Men elak blir jag. Det är egentligen inte det att det gör fruktansvärt ont (det gör det), det kan jag nästan tåla, det är bara det att eftersom det är inuti och jag inte kan se det, inte kan lokalisera orsaken till det. Det är bara så obehagligt. Om jag har ett sår kan jag pilla på det, och det kan göra jävligt ont, men då vet jag i alla fall var smärtan sitter och varför den finns. Jag hatar det. Om du hatar det, säg hej så jag vet att jag inte är ensam i världen.


mensvärk
såhär kände jag mig, fast värre.

PUSS OCH GONATT!

en till fotoredovisning

I nutida Konst fick man själv välja hur man ville redovisa arbetet om 50-, 60- och 70-talet. Jag gjorde såhär (och pratade om bilderna också):

första bilden fick sara ta åt mig, de andra har jag tagit själv. enjoy.

analogt i love

Nu har jag redovisat mitt sämsta fotoarbete någonsin, och äntligen äntligen scannat in lite analogt! Enjoy, mesta är från i somras/våras.
"Kinaschack"

"fotboll"

"Spaghetti"

"Sköldpaddspuss"

måndagsångest

Ja, alltså. Jag har för många ogjorda arbeten för mitt eget bästa. Känner hur allt hopar sig och hotar att göra mig till en misslyckad människa. Jag känner mig lite som en misslyckad människa. Jag kommer hamna i kassan på ica, i en sumpig lägenhet i nån förort med utväxt i håret och en äcklig heltäckningsmatta som jag inte har råd att byta ut. Fan. Snälla säg att det kommer ordna sig. Jag vill inte ha utväxt i en sumpig förort med en äcklig heltäckningsmatta och ett jobb på ica.

Gymnasiefesten - ja vi var där.

Vi åkte till falkenberg. Vi tänkte att shit, gymnasiefest, det låter astöntigt, men vafan, fribiljett och inget annat att göra, vad gör man? Man åker till falkenberg, och så gjorde vi det. När vi kom fram till grand var vi väldigt nära på att vända, för herregud, det var helt enkelt blondiner med plattat hår, tubtoppar och kjolar som lämnade väldigt väldigt lite åt fantasin. Det hela var som man kan tänka sig att det var. Högstadiedisco fast med mer alkohol skulle jag vilja kalla det. Det var helt sjukt, och vi skrattade åt alla fula fulla fjortisar. Vi hade himla kul faktiskt, skrattade väldigt mycket gjorde vi, speciellt när en full varbergskille kom fram och raggade på ett minst sagt originellt sätt. Jag knäckte mig och kunde inte sluta skratta. Det var verkligen roligt, varje gång han öppnade munnen dog jag. Man kan sammanfatta nivån på det hela såhär:
När det ena bandet spelade "vi är pojkarna som busar med flickornas små musar", fylldes dansgolvet och alla verkade tycka att det var världens bästa låt. När låten var slut och de körde bra låtar som t ex suspicious minds försvann nästan alla.

Vad har vi då lärt oss av det här? Gymnasiefester är nog inte riktigt vår grej.

MEN! Vi var jäääävligt snygga. Sara hade lila kjol med ett blått band i midjan, och lila rosetter i håret. Jag hade en blå kjol med ett lila band i midjan och blå rosetter i håret. Jag kände mig som en prinsessa, även fast den fulla killen från varberg sa gång på gång att sara såg ut som det. Det är ju sant också. Vi var helt enkelt prinsessorna från halmstad. Tack alla hallänningar för en rolig fredag! Och tack sara för att du är så underbar att matcha med (planen är att vi skall se ungefär likadana ut på måndag i skolan som vi gjorde i fredags). <3

Såhär såg vi ut minsann. Mer bilder på bilddagboken, YouAreDreaming är namnet där.


Jag saknar dig. En vecka kvar tills kärlekslyckan är total. <3<3
PUSS och gonatt nu skall jag äntligen sova. <3

regnbågar

Från himlen är alla regnbågar cirklar
Och i dem är vi alla skatter

- Linnea Knyttet LundborgSitter på biblo och lånar dator. Sov hos sara inatt, och vi sprang som vanligt som galningar till bussen. Glömde mina tights som jag annars har under jeansen och nu fryyyyser jag massor. Sara sitter, på en lördag, i skolan och pluggar med sin (förlåt ifall det låter som en förolämpning, det är det inte) pluggiskompis. Men jag skall också plugga, äntligen lånat Kallocain av Karin Boye, jag kunde inte hindra mig så jag lånade en diktbok av henne också. Hon är ju underbar! Så, dagen kommer se ut som såhär:

# Sitta ut tiden jag har vid den här datorn.
# Gå till linus och kolla om han är hemma så jag kan hämta det sista av mina grejor.
# Gå hem, städa, försöka hitta och eliminera det som utsöndrar en hemsk äcklig kvalmig söt doft i min lägenhet och som jag för mitt liv inte kan hitta var det kommer ifrån!
# Läsa klart Nittonhundraåttiofyra av George Orwell.
# Läsa Kallocain.
# Ta en sextiotalsbild på mig själv.
# Ta en sjuttiotalsbild på mig själv.
# Analysera varför modet var som det var på femtio, sextio och sjuttiotalet.

Jag kommer ju såklart hinna allt detta idag jaaa! Hahahaha nej, skulle inte tro det. Tänkte ju hinna blogga och lägga upp asmycket bilder också. Mycket kommer nog skjutas över till imorgon, men jag kommer i varje fall få något gjort.

Imorgon skall jag även baka saffransbullar med sara och lyssna på Navid Modiri eftersom vi missar hans konsert i Lund imorgon som vi egentligen tänkt gå på. Hade ju hoppats på att få dansa dansa dansa med robin och sara juh!

Jaja. Om internet funkar hemma så kommer det en utförlig beskrivning av den skrattretande fest jag och sara var på igår.


PUSSPUSSPUSS <3


pepp med saris

Nu sitter vi här igen, i en datasal och vill verkligen gå hem men ändå inte. Det skulle kunnat vara deprimerande om det varit någon annan, men nu är det vi, och vi gör precis vad vi har lust med, och just nu har vi lust att sitta i en datasal med dåliga datorer dåligt ljus fastän solen skiner utanför. Jag tycker om oss.

Tittade på en fin djurfilm om en buffelunge som blev fångad av lejon och en krokodil men vars flock hämtade alla andra i flocken och jagade bort lejonen. Vackert.

Nu skall vi gå in till stan och hitta nåt fint till ikväll. Och köpa bussbiljett långt bort till falkenberg. Det kommer bli fett!

Vi ses i falkenberg hörrni allihopa! PUSSPUSS!


PS. sista föreställningen av Don Juan - från hål till hål igår gick väldigt väldigt bra. Det var nästan fullsatt vilket det aldrig tidigare varit, alla skrattade mycket och vi fick applåder när min mustasch ramlade av mitt i slagsmålsscenen. Ja, jag började skratta. Först ser jag antonis blick fyllas av skratt innan han vänder sig om och knäcker sig, sen står jag jättenära miccha ansikte mot ansikte och ser henne kämpa för att inte knäcka sig, och samtidigt förväntas jag skrika ut en lång vredesfylld utskällning. HUR gör man det? Jag knäckte mig, fick applåder, skrattade lite till, försökte få fast mustaschen, vilket inte gick, den hängde längst ut i ena änden, sen drog jag efter andan och sa om repliken, sen knäckte jag mig igen och så höll det på tills jag gjorde sorti med repliken "ja ska min sjeel tal om de häär fö henns mosta!". Men det var tydligen nyckeln till framgång, tappa mustaschen så får du applåder!

flytten

Nu skiter jag i det här. Jag pallar inte devote. Jag håller mig till blogg.se även om jag inte riktigt gillar det heller. Hoppas på att i framtiden fixa torun.se. Tills dess blir det den här adressen.

Sitter nu på den andra av tre bussar för dagen. Har hittills åkt båt från Visby till Nynäshamn, buss från Nynäs till Sthlm, och nu är jag påväg till Helsingborg där jag skall hänga med Robin i en timme, kl 0615 kommer jag dit. Sen är det ny buss därifrån till Halmstad och i Halmstad är jag framme kl 0820. Det komiska är att svenskalektionen börjar 0810. Kommer alltså vara minst tjugo minuter sen, sen kommer jag förmodligen somna på den lektionen också. Ojojoj vad jag kommer vara trött.

Min nyfunna fjällrävenjacka luktar rök. Det är ingen mysröklukt heller, det är sån där äcklig inrökt skit. Men jag skall tvätta den när jag kommer hem. Har även på mig Gabbes munkjacka, som luktar Gabbe. Hoppas den fortsätter göra det tills jag kommer tillbaka till gotland nästa helg. Andra fina saker jag fått med mig är en gammal kappa som jag hade i högstadiet som egentligen är för liten men funkar ändå och som är sjukt snygg. En ljusslinga jag fick av gabbe, den är röd och kommer höja mysfaktorn på min balkong något enormt. En mp3spelare som jag också fick av gabbe, han hade en över. Så bussresan hem kommer inte vara lika hemsk som bussresan till gotland. Och två böcker. Nittonhundraåttiofyra av George Orwell som är sjukt bra men väldigt läskig, och Kastanjeallén av någon som verkar mysig. Men nu skall jag försöka sova. Imorgon blir det teaterrep inför sista föreställningen och filmkväll med sara. Vi skall börja se på film så tidigt som möjligt så vi kan sova i normal tid. Vi skall äta kakor och fixa ljuset på balkongen. Allt är bra. Jag är kär, jag är glad, jag är trött. Allt är fint.

Pusspusspuss

PS. Ja, glömde ju skriva det. Fikade med gabbe i lördags, jag kunde inte sluta le, sen gick vi till kollektivet, och jag kittlade honom, sen gick vi ut och rökte och så kramade jag honom hårt och länge och så kysstes vi. Jag förstår inte hur dum i huvudet jag kan vara ibland. Han är ju det bästa som finns, varför i helvete gjorde jag slut med honom? Sjukt tur att han ville ha mig i alla fall. Kärlek på dig gabriel. <3

Gonatt

segt

just nu var dock devote väldigt segt, eller så är det internet, så jag skriver ett nytt inlägg imorgon. Ni får en bild sålänge:
koftor h&m
linne nordic safari/koola anna
jeans h&m
skor converse
sjal lyktstolpe
hår caco

nu är flytten genomförd. typ.

Nu är denna blogg flyttad till adressen http://toruns.devote.se/! Den kommer se ungefär likadan ut, så jag hoppas ni inte kommer märka någon skillnad. Jag börjar härmed skriva nya inlägg på devote, och kommer så småningom lägga över hela arkivet till den bloggen. Vi ses där! (och med nystart kommer ni säkert bli mer pepp på att kommentera va? Jaaa!)

PUSS

modevisning och popsoffhäng

Onsdagen var en bra dag. Och tisdagskvällen var helt underbar!

Jag och sara plus massa fler var med i en modevisning idag, och vi var sååå fina! Lägger upp bilder imorgon tror jag. Underunderunderbart! Och i övermorgon åker jag till gotland och får äntligen träffa min mami och min ena bror och min syster. Och elin! Åh åh åh. Allting känns så bra och det finns inte i min värld att jag för inte alls länge sen ständigt gick med gråten i halsen. Så fort jag fick en kram eller någon frågade hur jag mådde eller om någon gav mig den minsta kritik började jag gråta, och nu kan jag bara skratta och le hela tiden!

Imorgon skall jag hem till sara och vi skall laga mat och göra en t-shirt-vikar-grej. Det skall bli sjukt kul!

Nu är annie här och skall sova över för att hon bor på något så konstigt ställe som Morup, och det är inte världens bästa bussförbindelser, och hon ville ju se modevisningen (förstår henne, vi ägde). Så nu är det emil jensen i sammetssoffan tills vi somnar och sen skola skola skola. Men allt känns bra.

PUSS!Ps. Om du läser, du fina fina du, så skall du veta att du är fin. Tack. <3

flytt

håller på att flytta bloggen till devote. håll utkik! återkommer när jag har fixat allt.

så underbar!

Jag måste göra en sån här, fast mera pimpad, vilka är på?
t-shirt-vikar-grej-gör-det-själv-video

fotot

Det blev inte så bra. Jag är säker på att därinne i mina negativblad finns allt jag behöver till mitt fotoarbete, men vet ni? Jag har sex kontaktkartor att framkalla som jag inte orkat. Min lilla låda är full och det blir ju bara mer och mer för varje rulle jag tar. Såhär var min måndag:

Jag gick upp, alldeles för sent. Skulle egentligen träffa sara och luncha vid tolv, men jag somnade om och hon fick ringa mig och väcka mig. Vid två var jag i skolan, träffade sara och hon fick sin mobil och sprang tillbaka till lektionen. Hängde med hadleigh (vår engelska utbytesstudent som är hilarious) och vi lyssnade igenom emil jensen-konserten.

Sen hade jag foto kl 1540. En sak med bosse är att han har bestämt att vi skall redovisa alla våra arbeten inför klassen, och med redovisa menar han visa upp fotot, så får alla andra säga vad som suger med det (och vad som är bra också såklart, men mest vad man kunde förbättrat), vilket är lite läskigt.

Vad skall man säga liksom? Ja, jo, det är sant att det är en solreflex där som hade varit väldigt bra om den inte var där, men eftersom den är lite i hennes öga så var det väldigt svårt att redigera bort den, ja, det var otur att den var precis där, men vad skall man göra. Öh, tack då, hejdå. Och om bilden är bra och det inte finns något att klaga på, då är det helt tyst. Vafan, det är ju ännu värre, då känns det som att den är så sjukt dålig att man inte ens vill säga något om den.

Sen skulle jag då framkalla massa bilder var planen, men det var så kallt och jag frös och ville inte alls gå in i mörkrummet, sen kom sara, då fick jag tummen ur och framkallade i alla fall min filmrulle. Sen orkade jag inte göra mer.

En annan sak som är lite smått jobbigt med att christer har slutat är att han som sagt alltid brukade fixa negativen som hängde i torkskåpet när det blev för många. Nu är det helt fullproppat jämt och om ens film hamnat längst in så är det nästan omöjligt att få ut den. Och framkallningsvätskorna byttes ut förra veckan, för första gången sen MAJ. Det finns ju bäst före datum på framkallningsvätska också. Det stod liksom en lapp innan, "framkallning av film, plussa på 11 minuter på framkallningstiden". Skönt att det är bytt nu i alla fall.

Sen gick jag och sara till mcdonalds och fixade glass med massa massa massa chokladsås. Sen åkte hon hem och sen ringde carro, så nu hoppas jag på att hon är påväg hem till mig. Jag tycker inte om att sova ensam i min säng, den är så stor. Skrev en dikt om det nån dag:

Jag ligger i mitten av sängen
för att jag kan
Ingen till vänster att trängas med
Ingen till höger att skeda med

Jag ligger i mitten av sängen
Jag kan breda ut mig hur mycket jag vill
Och vända mig hur ofta som helst
Och snarka så högt det går
Jag kan somna utan störningsmoment

Men om jag vänder mig åt vänster
så vill jag kyssa dina skulderblad
Och vänder jag mig åt höger
så vill jag känna dina andetag i min nacke

Jag vill ligga inträngd mot väggen
eller balanserandes på kanten
Och lyssna till dina små snark och visslingar
I flera timmar

Och när du vaknar vill jag se dig i ögonen
tills jag försvinner.

Puss

fotfotfotfoto!

Nu är jag här igen. Skall bege mig in i det kolsvarta rummet och få panik över att filmrullen krånglar och inte vill in i spolen. Sen kommer jag vilja tända ljuset för att fixa till det men det kan jag inte för då förstörs allt. Jag saknar christer. Han brukade rulla ut en liten bit av filmen så att resten var inne i rullen så att man kunde hålla i den, men nu måste jag ta ut hela rullen och den hänger och är jättelång och krullar sig fel och åååh det är så meckigt. Kunde han inte gått i pension nästa år? Sen brukade han klippa filmen och lägga in den i negativbladen och allt var rakt och bra och fint. Men jag antar att jag måste lära mig. Så nu går jag in i mörkret. Vi ses senare. Kanske scannar jag in om det blir något bra och jag hinner.

en fin helg

hej. nu har jag suttit och frusit rumpan av mig i över en timme utanför biblioteket. kommer inte bli mycket text för mina fingrar är isbtar. fixar bildtexter imorgon. men jag vill ändå skriva en låttext:

vi skall va fria men varför och från vem?
vi skall spela svåra och aldrig längta hem

jag gör ett misstag och jag gör det med flit
jag spelar chanslös och ber dig komma hit

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå

och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

för vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

vem vill ha stolthet när man kan få den men vill ha?
vad skall jag med värdighet när jag ha det bra?
integritet vad har den nånsin gjort för mig?
och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå

och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå


för jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
jag har stämt dig så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvättar rent min hjärna tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå

och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

blås upp mig och stick hål på mig
och blås upp och stick hål på mig igen
så får du mig ändå

för vad du än gör med mig nu och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
så får du mig ändå
så får du mig ändå

återigen emil jensen: jag älskar dig.

Nu skulle jag ju skriva en liten sammafattning av helgen tänkte jag.

I torsdags var ju jag och sara i helsingborg och såg emil jensen, och träffade robin. Vi träffade även robins vän hampus som vi gillade, så vi föreslog att de båda skulle ta bussen till halmstad dagen efter, vilket de gjorde. Jag och sara fick städmani på kuppen. Helgen fylldes av skratt, mycket klädbytande, mycket bakande, mycket gosande, ganska mycket drickande, väldigt mycket dansande, många pussar, många kramar, många rökta cigaretter, mycket fotande, massa filmtittande och massa utebilven sömn.


skulle vara lite läskig tyckte joel och plåstrade min mun

ingelapingela

saras kommentar: crazy eyes!

äta klubba

köpa kofta på myrorna

diska

bädda

posa

posa

fötter

adam kom och drack te

vi åkte för att möta två finisar på eurostop mitt i natten

vi bakade chokladbollar

outfit

spela gitarr

en till outfit (massaaa bilder på robin, jvl linslus :*)

kolla vilken söt!

åka till sara för att baka rulltårta

så fina

vi somnade sen väckte de oss

munspel

fin tjej

mys

vissla

vissla

vissla

fina

sara sitter och dansar i kaoset

sen la hon sig ner, sen ropade hon att jag skulle komma och fota henne. såklart jag sprang och hämtade kameran!

adam kom och spelade gitarr, hampus trummade i luften

sen skulle han gå så då blev det hejdåhejdå

och en outfitbild, allt h&m utom strumporna

allt h&m utom strumporna
skjortan är hampus

drömmer sött

hampus i min islandströja som mamma stickat

robin i saras gula tröja från gudrun sjödén

sara med min cubuskofta, min secondhandrandiga tröja, sin fina secondhandkjol

fixa

först regnade det massor sen blev det imma

sara var glad och hampus hade mitt linne

vi skulle fota oss själva igen

posa

hihi så busigt

kung fu

damerna

siluett

fin tjej

<3 på oss

puss

glad tjej

bästiskärlek

hänga

hejdå hejdå <3

och en rätt gammal bild på oss där vi showar vårat armhår. tycker det är fint. jag gillar oss sara <3

väldigt fin helg tack kära ni jag lever på detta länge nu tror jag. puss

.

konstigt att folk jag inte känner egentligen vill läsa min blogg. jag är ju bara elak. känner mig ond nu, men jag blir så irriterad! (läs kommentarerna på inlägget "1" så förstår ni)

och det är absolut inte så att jag inte tycker om kommentarer, men de får ju gärna ha någon relevans i sammanhanget...

dancing day


även om det är liiite i oordning så måste denna vara först. sara köpte ljuvliga vaniljhjärtan och åh de var så goda och åååh vad jag tycker om den här bilden!

nu är det i ordning med början av resan uppe och slutet nere. sara köpte även goda bull-grejer till oss på östras när vi väntade på bussen. och så var hon sjukt söt.

jag såg (och var) rätt sliten ut, men det ordnade vi så fort vi hittade en spegel när vi kom fram till helsingborg.

emil jensen var såklart sjukt bra! åååh och jag spelade in hela konserten förutom första låten som vi råkade missa...

och robin var ju där! och fick fatt i en kamera och var snygg.

JA! DET ÄR EMIL JENSEN OCH JAG! aaaah! han kom ihåg mig också, eller kände igen mig för jag pratade med honom en gång efter en konsert i sankta karin-ruinen i visby 2006. det var då jag kramade mikael wiehe också. hihi. ååh. ja!

ungefär såhär - gånger tusen - glad var jag.

emil och sara! <3

helt plötsligt kände jag att min väska var i kaos så jag var tvungen att packa om den. massa saker. lägg märke till tandborsten, tandkrämen och den fina signeringen på skivan!

robin-toris-saris<3

jag hittade en väldigt söt pojke

söt pojke nr ett och två :*

och ida var där! ååh så himla fin tjej, jag gillar dig! <3

hampus-ernie-torun - vi spexade och sjöng

ja, hampus var himla fin. har massa pussbilder också men de får komma upp en annan gång isf.

sara och tok påväg hem med den väldigt försenade bussen. så himla himla bra kväll det har varit!

Ja, kort sammanfattning: sara är bäst, emil ägde, robin är underbar, hampus har mjuka läppar + är söt och väldigt trevlig, ernie pratar mycket om konstigt och är himla rolig, ida är en av de gulligaste jag träffat och jag tycker om mer för varje gång jag träffar, mitt teaterbarn maria var där vilket var mys! Tänk att hon blivit så stor att hon går i nian nu. Åååh gulle på henne. Efter konserten hade vi party utanför med bland annat obligatoriska Papaya-låten, massa håkan, broder daniel, daft punk, vapnet, mera papaya, mera papaya, mera papaya, timo räisänen. Ända tills bussen gick. Eller, vi förflyttade oss lite ibland. En rolig sak var när sara skulle kissa i en buske och jag fick hålla henne i händerna så hon inte skulle ramla (hm... kanske lite utelämnande att skriva om kissning i buskar här men sara säg till om jag är dum, det var i alla fall sjukt roligt). Såklart började vi skratta som galningar och helt plötsligt säger sara "det kommer någon" och så är det en gubbe påväg rakt emot oss. Paniken infinner sig och vi springer snabbt ifatt de andra, och sen visar det sig att gubben skulle åt samma håll, eller so vi trodde, följde efter oss. Så vi skrattade och sprang och själv hann jag med att pussas himla mycket på vägen. Ännu en gång, SJUKT underbar kväll och du MÅSTE jag sova för klockan är två.


tack sara - tack eMil - tack robin - tack hampus - tack ida - tack ernie - tack alla andra som var med! <3<3

PUSS OCH GOD NATT! SOV SÖTT OCH DRÖM FINT!

ps. STORT extra-tack till saris mamma som skjutsade hem mig än en gång. för snäll för att vara sann. puss och kram!

igår


igår var det skinhead-day på min stil. melike

1

ät mig

morgon

Nu är det morgon och jag skall till skolan. Men den skjortan jag skulle ha på emil jensen ikväll upptäckte jag igår var smutsig, så jag fick paniktvätta den. Men, mina element är dumma i huvudet! Jag satt igårkväll med långärmad skjorta, tjocktröja plus två koftor och mössa och jag frös nästan ihjäl. Detta visade sig vara ett ännu större problem imorse när jag upptäckte att halva skjortan är dyngsur fortfarande. Elementen är ju inte varma! Så jag får ta med mig den till skolan och lägga den på ett fungerande element ist. Och nej, vi har ingen torktumlare i det här huset oturligt nog.

Nu skall jag duscha, men det är massa folk i trapphuset och jag gillar inte att möta människor i trapphuset. De är läskiga. Jaja.

Puss på er allihopa <3

torun <3 carro


vi är ju bara bäst. och jag har saknat min vän. <3 på dig.

ett till ett till

Måste bara tillägga att carro är påväg hit och ååh jag gillar henne! Tänkte bjuda henne på lite mozarellapizza som hon älskar men säg det inte till henne! Ssssch!

vi för massa längesen<3

magontet

Kan jag tala om för er, är borta. Det försvann igårkväll, och har inte kommit tillbaka än så länge. Jag somnade utan ångest, jag vaknade utan ångest. Jag gick i skolan utan ångest, jag var t o m på svenskan utan ångest. Jag grät inte. Inte ens lite. Det är storartat. Det är som att först mådde jag lite dåligt, sen träffade jag en som gjorde att jag mådde bra, sen var det något som förändrades, och jag mådde dåligt igen, över allt jobbigt, sen fick jag veta hur det låg till, och så försvann det dåliga. Inte allt, men lite.

Nu skall jag fixa så jag mår bra igen, sen får vi se vad som händer. Men prio ett är att fixa bort allt dåligt om det går. Och imorgon är det emil jensen <3

emil-jensen-pepp!


fattar ni, imorgon får vi se honom igen! Alla helsingborgare, kom till dunkers vid sju så får ni se en av sveriges bästa låtskrivare/poeter, plus träffa mig, er favvisbloggare ;*

varannan tok varannan iko

OMG DET FUNKAR!

Helgen tillbringades mestadels med sara. Vi åkte ut i ingenstans för att festa hos algot, men vi tog fel buss och fick åka tillbaka och bli upphämtade av en mamma till om det var anton eller jonathan kommer jag inte ihåg. Väldigt snällt i alla fall. Sen var det party och sen fick vi skjuts tillbaka av saras mamma. Hon var så gullig och vägrade släppa mig en bit ifrån mitt hus som jag tyckte hon skulle göra för annars måste man köra runt då det är enkelriktat, nej hon släppte mig precis utanför dörren. Så snäll. Som min mamma. Jag saknar min mamma.

I alla fall. På fredagen skulle jag ut med casper men han segade sig i tre timmar så jag somnade och sen när han väl kom till halmstad orkade jag inte vakna. På söndagen fick jag höra roliga historier som jag inte hört förr om människor jag verkligen inte trodde hade varit med om det jag fick höra, har aldrig skrattat så jag fått så ont. På måndagen, igår då, skulle jag och sara göra semlor och påväg från affären hittade vi en nicki och en adam, eller de hittade oss, så vi tog med dem hem och drack te och åt semlor. Och idag var jag hos englunds och sa hejdå till tindra som skall till nya zeeland. Hon fick en semla, tänkte att de kanske inte har de därborta på andra sidan jorden...

Det var väldigt fint att träffa alvar, tindras pappa. Jag fick sitta i hans knä när det inte fanns plats och så började jag gråta (igen) av all kärlek som fanns bland alla fina människor i det där fullproppade köket, plus annat också såklart, men jag blev så himla överväldigad. Då är det bra med en pappa-axel att gråta och snora på.

Här är bilderna från i lördags:denna bilden togs innan vi fattade att vi var på fel buss. vi var ju pepp och påväg till fest!

ganska fin klänning va

himla fin tjej va


sara, du och jag, vi är bäst på att posa och vi äger alla människor. <3

fest! jill och algot :*

en sympatifull och glad och en full och glad, gissa vilken som är vad? :*

adam var där! ^_______^

anton var där och hade en däckad tjej i knät :P ^______^

vi passar så bra. <3 på dig.Nu skall jag sova på riktigt. Kärlek och sånt. Hoppas vi ses i helsingborg på torsdag.
<3<3<3

RSS 2.0